Så har ännu en helg tagit sin början!

Vi kom på att detta är sista helgen vi är här! Med andra ord måste vi göra allt vi "måste ha gjort" NU!

  
Idag var vi lediga från våra praktikplatser och besökte skolan som vi har utbyte med. Började dagen, 12.00 med "art lesson" och vi fick välja mellan att göra keramik eller måla en tavla. Jag valde att göra ett hjärta i keramik, känner att mina målarkunskaper inte är på topp, eller någonsin har varit för den delen, men hjärtat blev helt OK. Efter det var vi på "english lesson" och hörde elevernas föredrag om sina praktikplatser, intressant. Vi reagerade på lärarens kommentarer till varje elev när de var klara. Man är van vid att få lite beröm och en applåd av klassen. Här började läraren direkt att säga alla fel personen gjort, vilka stavfel och uttalsfel, inför hela klassen. Sen fick personen gå och sätta sig igen. Kan inte kännas kul med tanke på allt arbete de måste ha lagt ner!!!
Sitter just nu och slappar på mitt rum. Väntar på att någon familjemedlem ska logga in på skype, saknar att prata med dom/er! Man blir så sentimental av att vara borta länge och det låter kanske klyschigt, men det är när man är borta lite längre som man inser hur bra man har det och hur mycket man faktiskt älskar dom man älskar =) Nu är ju inte 3 veckor jätte länge. Tvärtom känns det  nästan lite tråkigt att det bara är en vecka kvar, det är ju nu man kommit in i allting och engelskan börjar flyta på riktigt bra. 4 veckor hade nog varit precis lagom, haha.
Ikväll är vi hembjudna till Perry (en holländare som var i Sverige) på holländsk middag, ska bli väldigt intressant. Förhoppningsvis slipper vi de friterade korvarna...

Imorgon drar jag, Sofie och Anna till Amsterdam så håll er uppdaterade!

Måste bara lägga till två små, halvbra bilder från igårkväll. Vi hade shoppingdag från 18.00-21.00, efter det tog vi oss en liten glass på Intermezzo, MYS!
 


Kommentarer
Postat av: gun

ännu en mysigt rapport från er.

kul att få komma hem till Perry. Häklsa så jätte gott.
Hadet så kul i Amsterdam, jag är så glad att ni åker dit. Det är det värt.
Kram kram hälsa alla

2008-04-11 @ 17:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0